مذاكرات براي خريد 10 فروند هواپيماي جديد كيش اير آغاز شد.

 مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش و نمايندگان بخش بازرگاني شركت ايرباس در نشستي در جزيره كيش شرايط خريد جديد ترين انواع هواپيماهاي ايرباس را بررسي كردند.

به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش، در اين نشست كه صبح امروز سه شنبه 20 بهمن در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد كيش برگزار شد، نمايندگان بخش بازرگاني شركت ايرباس در خاور ميانه، جديد ترين هواپيماهاي اين شركت به ويژه مدل هاي neo 320 و neo 321 را با جزئيات كامل معرفي كردند.
دكتر مونسان در اين نشست با تاكيد بر عزم جدي دولت براي نوسازي ناوگان حمل و نقل هوايي كشور در فضاي پس از تحريم ها گفت: زمان طولاني تحريم ها، هواپيماهاي ما را فرسوده كرده است و خريد هواپيماهاي جديد در اولويت برنامه هاي توسعه اي است.
وي با اشاره به اينكه جزيره كيش به عنوان قطب گردشگري كشور سالانه پذيراي يك ميليون و 700 هزار گردشگر است گفت: با لغو تحريم ها، رونق مراودات بين المللي و تمايل گردشگران خارجي براي سفربه ايران پيش بيني مي شود اين رقم تا دهه آينده به سالانه 6 ميليون گردشگر افزايش يابد و به همين دليل نوسازي ناوگان هوايي كيش در جهت توسعه صنعت گردشگري از اهميت ويژه اي برخوردار است .
دكتر مونسان با بيان اينكه مزاياي فعاليت هاي اقتصادي در كيش از جمله نياز نداشتن به رواديد براي سفر به اين منطقه، معافيت هاي مالياتي وگمركي، و امكان ثبت شركت با صد در صد سرمايه گذاري خارجي در كيش، تمايل فعالان اقتصادي را براي سرمايه گذاري در كيش افزايش مي دهد افزود: باتوجه به اينكه در شرايط پسا بر جام شمار سرمايه گذاري هاي خارجي و تردد تجار و بازرگانان در جزيره كيش افزايش مي يابد، خريداري هواپيماهاي جديد با هدف راه اندازي خطوط جديد پروازي به كشورهاي مختلف از مهم ترين اقدامات زيرساختي در جهت توسعه اقتصادي كيش است.
مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش در خصوص امكانات پيشرفته فرودگاهي كيش با اشاره به اينكه پيش از انقلاب نخستين پرواز هواپيماي كنكورد به ايران از مقصد نيويورك در فرودگاه جزيره كيش به زمين نشست گفت: در طرح توسعه فرودگاه كيش، يك باند ويژه نشست و برخاست هواپيماهاي پهن پيكر آماده مي شود.
وي افزود: با توجه به قرار گرفتن ايران در مسير كريدور پروازي، جزيره كيش با امكانات مناسب فرودگاهي مي تواند به هاب ايرلاين هاي منطقه تبديل شده و در مقايسه با كشورهاي منطقه از جمله امارات عربي متحده به شركتهاي هواپيمايي خدمات مناسبي را با كيفيت بهتر و در عين حال قيمت مناسب تر ارائه كند.
دكتر مونسان همچنين از آغاز مراحل ساخت پايانه مسافري جديدي در فرودگاه كيش به عنوان دومين پايانه بزرگ مسافري در كشور خبر داد و گفت: اين پايانه تا سال آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش همچنين با تاكيد بر لزوم تسريع در روند ساخت و تحويل هواپيماهاي خريداري شده ابراز اميدواري كرد شركت ايرباس با فراهم كردن تسهيلات و روش هاي پرداختي مناسب سازمان منطقه آزاد كيش را در خريداري ده فروند هواپيماي جديد در كوتاهترين زمان ممكن ياري رساند.
نمايندگان شركت ايرباس نيز در اين نشست ضمن ابراز خشنودي از همكاري با ايران آمادگي كامل خود را براي معرفي محصولات، فراهم كردن زمينه عقد قرارداد خريد و تحويل سريع سفارشات به سازمان منطقه آزاد كيش اعلام كردند.
به گفته نمايندگان اين شركت، ازدياد سفارش هاي خريد، زمان تحويل هواپيماهاي ساخته شده را طولاني خواهد كرد اما با توجه به در نظر گرفتن شرايط ايران و فرسوده شدن هواپيماها بدليل تحريم هاي طولاني، شركت ايرباس در صورت عقد قرار داد خريد با سازمان منطقه آزاد كيش تلاش خواهد كرد تا تحويل هواپيماهاي خريداري شده در بازه زماني كوتاه تري محقق شود.
قابليت هاي متعدد انواع مدل هاي هواپيماي ايرباس از جمله، مسافت پروازي، حجم كابين مسافران، ميزان مصرف سوخت، درصد اعتماد مخاطبان، درصد رشد سالانه سفارشات، تمايل مشتريان و ايرلاين هاي مختلف براي خريد هر مدل، تعداد و راحتي صندلي ها، پهناي راهروهاي كابين مسافران، قدرت و ايمني موتورها از مهم ترين مواردي بود كه در خصوص هر يك از مدل ها مطرح شد.
در اين نشست جمعي از معاونان سازمان منطقه آزاد كيش، و شركت هواپيمايي كيش نيز حضور داشتند.
در پايان نيز دكتر مونسان از نمايندگان بخش بازرگاني شركت ايرباس دعوت كرد تا در مدت اقامت خود در جزيره كيش ضمن بازديد از اماكن تفريحي وگردشگري، فرودگاه و بخش هاي مختلف اين جزيره مرجاني، با توانمندي ها و فرصتهاي سرمايه گذاري اين منطقه آشنا شوند.

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.