با هدف تامین سلامت گردشگران و کیشوندان، بازدیدهای نظارتی دقیق از مراکز پذیرایی صورت می پذیرد و با مراکز گران فروش، متخلف و بدون مجوز برخورد قاطع خواهد شد.

علیرضا قائدیان معاون گردشگری منطقه آزاد کیش با اشاره به اهمیت رعایت مسائل بهداشتی در مراکز پذیرایی گفت:  برخی از این مراکز بدون اخذ مجوزهای لازم از مبادی قانونی اقدام به شروع فعالیت کرده که عدم رعایت مسائل بهداشتی و قیمت بالای غذاها در این رستورانها موجب بروز نارضایتی کیشوندان و گردشگران شده است  که این مراکز شناسایی و مهلت قانونی به آنها جهت اخذ مجوزهای لازم داده شده که در صورت عدم اخذ مجوز پس از مهلت قانونی از فعالیت آنها جلوگیری به عمل می آید.

در حال حاضر تعداد 284 مرکز پذیرایی اعم از رستوران، فست فود، کافی شاپ، آشپزخانه و ... در جزیره کیش مشغول به فعالیت و ارائه خدمات می باشد.