دسته: خبرهای بومی

نانوایان جزیره کیش آرد با کیفیت را یکی از عوامل تاثیرگذار بر پخت مطلوب نان اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، مدیر امور اجتماعی، بهداشت و درمان سازمان منطقه آزاد کیش گفت: کارشناسان اداره غله و آرد و نان منطقه آزاد کیش روزانه از نانوایی‌های جزیره بازدید می‌کنند.

نقشبندی گفت: بیش از ۲۷ واحد خبازی در جزیره کیش پخت نان را در جزیره کیش برعهده دارند.

وی با اشاره به نظارت در خصوص استفاده نکردن نانوایان از جوش شیرین، افزود: از آغاز امسال تاکنون بیش از ۸۰۰ قرص نان را برای سنجش جوش شیرین به آزمايشگاه ارجاع داده شده است.

نقشبندی گفت: مردم می‌توانند هرگونه شکایات نسبت به کیفیت نان را به شماره ۱۲۴ واحد بازرسی اعلام کنند.

برچسب ها :