ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه - ۶ - بهمن - ۱۴۰۰

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، وحید آهنگر، گفت: براساس بازرسی کارشناسان اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو منطقه آزاد كيش از مراکز نگهداری و عرضه محصولات غذایی و بهداشتی، شش هزار و دويست کیلوگرم انواع محصولات غذایی و آشامیدنی فاسد و تاریخ گذشته کشف و امحاء شد.

وي افزود: بازرسی و ارتقاء بهداشت انبار‌های نگهداری محصولات غذایی از اولویت‌های اداره استاندارد و نظارت غذا و دارو سازمان منطقه آزاد کیش است و به صورت مستمر این مراکز مورد بازدید قرار می‌گیرد.