یکی از راههای انتقال بیماریهای مشترک از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق گزش کنه و سرایت عفونت از طریق کشتار و تماس با خون و اجزای آلوده می باشد.

نکات بهداشتی قابل توجه :

? یکی از راههای انتقال بیماریهای مشترک از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق گزش کنه و سرایت عفونت از طریق کشتار و تماس با خون و اجزای آلوده می باشد، لذا بمنظور حفظ سلامتی خود و اطرافیان دام های قربانی را در شرایط بهداشتی و با حفظ و رعایت نکات ایمنی از قبیل پوشیدن دستکش ، عینک ، ماسک و چکمه ذبح نمائید.

?گوشت نذری تازه را قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و دل و جگر تازه دام نذری را به مدت ۴۸ ساعت در داخل یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید (توجه داشته باشید فقط استفاده از یخچال مد نظر است نه فریزر ).

? از هر گونه تماس با موجود خارجی روی پوست و پشم دام ( کنه ،کک ) خودداری گردد.

 ❌بعد از ذبح دام حتما محل ذبح شست و شو و ضد عفونی گردد که برای این منظور میتوان از ضد عفونی کننده های موجود در منزل مانند وایتکس و یا آهک استفاده کرد.

? در هنگام ذبح دام مراقب باشید ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم و دهان وارد نشود و جهت قطعه قطعه کردن لاشه حتما از دستکش و عینک کار استفاده گردد.

? از خوردن جگر قرمز بصورت خام یا نیم پز پرهیز شود ، مواد پروتئینی مانند گوشت و جگر باید بصورت پخته مصرف شود.

? از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری گردد .

❌ در صورت دیدن هر گونه تخلف و یا عدم رعایت نکات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ بصورت ۲۴ ساعته تماس گرفته شود ❌

برچسب ها :

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.