قلعه گنج شهری است که در راستای اقتصاد مقاوتی با حمایت بنیاد مستضعفین گام های بزرگی برداشته است.از جمله فعالیت های انجام شده کارخانه فرآورده های شیر بز مورسایی است، همه روزه تولید پنیر و شیر ده عضو فعال در اولین ساعات روز انجام و تا مرحله بسته بندی و ارسال پیش گرفته می شود.

از خواص شیر بز چربی زیاد و پروتئین همچون شیرمادر در خود نهفته دارد. مراحل تهیه پنیر به این گونه است که دریافت شیر و انتقال به ازمایشگاه جهت تست جوش و الکل و چربی و جوشاندن در دما ۳۴درجه انجام شده پس از آن مایع زنی شیر و بعد ۴۵دقیقه لخته گیری پرس و برش ۲ساعت اب نمک و ۲۴ساعت نمک خشک و ۱۵روز اتاق انتظار در آب نمک ۱۶درصد و بسته بندی و بعد در سردخانه نگهدار و وارد بازار میشود، روند تبدیل شیر به پنیر ۴۵روز طول میکشه و ارسال به شرکت پاک تهران انجام و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال و روزانه ۵-۶تن شیر و در کمترین میزان به ۲-۳تن وارد کارخانه می شود، محصولات دیگر دوغ و ماست نیز به صچرت سفارشی تولید و عرضه می شود.

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.