به گزارش پایگاه خبری صبح کیش،در اجرای این طرح کارگروه تخصصی نانوایان با هدف افزایش کیفیت نان و خدمات دهی به مشکلات فنی و اجرایی تشکیل می شود.
با تشکیل کارگروه نظارت، شاخصههای استاندارد نانواییها بررسی می شود و با نصب قیمت، بررسی وزن چانههای نان به شکایات مردمی نیز رسیدگی خواهد شد.
اداره غلاه وتعزیرات آرد و نان اعلام کرد: درجه بندی و ارائه ستاره به نانوایی ها، جایگزینی کیسههای پارچهای، برگزاری دورههای مشتری مداری و برپایی نمایشگاههای تخصصی نان و شیرینی از دیگر اقداماتی این طرح است.