پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش اولین پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش
ورزشی

رقابت ۴۰ واترپلوئیست نوجوان در کیش؛ سورن و کوثر به مقام قهرمانی دست یافتند

مسابقات واترپلو پسران در رده سنی ۱۱ تا ۱۸ سال به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در استخر المپیک کیش برگزار شد.

اخبار ورزش و تفریحات سالم کیش
نویسنده: 1405 مهر 29 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، مسابقات واترپلو برای پسران در رده سنی ۱۱ تا ۱۸ سال، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، در روز یکشنبه ۲۶ مهرماه با حضور ۴۰ ورزشکار در چهار تیم، در استخر المپیک کیش برگزار گردید.
در این رقابت‌ها، تیم سورن موفق شد با پیروزی در برابر تیم الغدیر و تیم کوثر نیز با برتری مقابل تیم المپیک، نخستین دیدارهای خود را با موفقیت پشت سر بگذارد.
هدف از برگزاری این مسابقات شناسایی استعدادهای ورزشی و ارتقای مهارت‌های نوجوانان است و ادامه این رقابت‌ها هفته آینده ادامه خواهد یافت.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.