پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش اولین پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش
گردشگری

جابه‌جایی بیش از ۱۵ هزار مسافر از طریق ۱۴۶ پرواز در جزیره کیش

در بازه زمانی ۹ تا ۱۵ آبان ۱۴۰۵، فرودگاه بین‌المللی کیش ۷۳ پرواز ورودی و ۷۳ پرواز خروجی داشت.

سازمان منطقه آزاد کیش - گردشگری
نویسنده: 1405 آبان 16 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در بازه زمانی ۹ تا ۱۵ آبان ۱۴۰۵، فرودگاه بین‌المللی کیش شاهد انجام ۷۳ پرواز ورودی و ۷۳ پرواز خروجی بود.

در این مدت، تعداد ۷ هزار و ۸۲۲ مسافر از طریق پروازهای ورودی به جزیره کیش سفر کردند و ۷ هزار و ۵۸۳ مسافر نیز با پروازهای خروجی، جزیره را ترک کردند.

شرکت هواپیمایی مهر با انجام ۲۶ پرواز، شامل ۱۳ پرواز ورودی و ۱۳ پرواز خروجی، بیشترین سهم را در این بازه زمانی به خود اختصاص داد.

علاوه بر این، شرکت‌های هواپیمایی کیش، ماهان، ایران‌ایر، زاگرس، ساها، کارون، قشم، پویا، فلای‌پرشیا، پارس، آوا، فلای‌کیش و رایمون نیز در این مدت در برقراری پروازها و جابه‌جایی مسافران به و از جزیره کیش فعالیت داشتند.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

محبوبه میرتقی

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.