پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اجتماعی

شناسایی و دستگیری مزاحم تلفنی در جزیره کیش

رئیس پلیس فتا کیش از شناسایی و دستگیری فردی با مزاحمت مکرر تلفنی برای شهروندان جزیره کیش خبر داد.

نویسنده: 1402 اردیبهشت 27 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، سرگرد بایایی گفت: پس از شکایت حضوری شهروندان و گزارش‌های متعدد مبنی ایجاد مزاحمت‌های تلفنی مکرر از سوی شماره‌های ناشناس، اقدامات پلیسی برای شناسایی متهم در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: متهم با استفاده از شماره‌های مختلف اقدام به ایجاد مزاحمت‌های مکرر برای شهروندان می‌کرد و با هدایت تماس‌های ورودی خود بر روی شماره‌های دیگران بصورت زنجیر وار اقدام به ایجاد مزاحمت و سلب آسایش از شهروندان می‌کرد.

سرگرد بابایی افزود: با اقدامات فنی و پلیسی متهم به هویت معلوم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات پلیسی دستگیر و وسایل این متهم کشف و برای بررسی پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

سرگرد بابایی تصریح کرد: ساکنان و گردشگران جزیره کیش می‌توانند گزارش‌های خود در خصوص جرائم فضای مجازی را در سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی cyberpolice.ir بخش فوریت‌های سایبری ثبت کنند و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.