به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیردار مرکز بهداشت کیش، گفت: تاکنون نمونه مثبت ابتلا به بیماری تب دنگی در کیش ثبت نشده است.
نیلوفر صفری با اشاره به افزایش موارد مثبت ابتلا به تب دنگی در هرمزگان گفت: پشه آلوده به بیماری تب دنگی تاکنون در کیش مشاهده نشده است
او افزود: با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری تب دنگی در استان، نگرانیها در خصوص ورود افراد مبتلا به کیش وجود دارد
نیلوفر صفری با اشاره به اهمیت سلامت عمومی ساکنان و گردشگران از اجرای مراقبتهای گسترده در سطح کیش خبر داد و گفت: کارشناسان مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت کیش در مبادی ورودی دریایی و هوایی مستقر و براساس نظام سلامت سندرومیک، افراد را پایش و براساس دستورالعملهای اجرایی وزارت بهداشت، مراقبتهای فعالی را در گروههای هدف و پرخطر انجام دادهاند.
کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت کیش، افزود: تاکنون نهصدو شصت و دو نفر از نظر بیماری تب دنگی در کیش بررسی شدند و این افراد دارای علائم و سابقه سفر به مناطق پرخطر هستند و خوشبختانه تاکنون نمونه مثبتی ثبت نشده است.
بدون نظر! اولین نفر باشید