پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اجتماعی

جمع آوری کمک های نقدی دانش آموزان جزیره کیش به زلزله زدگان

جمع آوری کمک های نقدی دانش آموزان جزیره کیش به زلزله زدگان  دانش آموزان جزیره کیش کمک های نقدی خود را برای کمک به آسیب دیدگان زلزله جمع آوری کردند.

نویسنده: 1396 آبان 30 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

 سید محمود آهاری معاون فرهنگی مدرسه پسرانه الغدیر گفت: این کمک ها از سه روز پیش جمع آوری شده است و همچنان ادامه دارد.
وی افزود: تا کنون حدود300 هزار تومان جمع آوری شده است و این کمک های نقدی به جمعیت هلال احمر کیش تحویل داده می شود.
آهاری گفت:تقویت حس نوع دوستی و کمک رسانی ، مهمترین هدف مسئولان مدرسه از برگزاری این برنامه است.
دانش آموزان نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفتند : از اینکه در کار خیر مشارکت می کنند حس خوبی دارند و بهترین کمک ها در این زمان پوشاک ،کنسرو ، لوازم بهداشتی ، دارو ، پتو و وسایل گرمایشی است که علاقمندند هر چه سریعتر به دست آسیب دیگان زلزله برسد.
36 مدرسه در کیش وجود دارد و تقریبا تمام مدارس در جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی مشارکت کردند.
بخشی از این کمک ها روزهای قبل به هلال احمر تحویل داده شد و بخشی دیگر نیز به جمعیت هلال احمر تحویل داده می شود.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.