پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اجتماعی

کارگاه کارآفرینی ویژه جوانان هلال احمر کیش برگزار شد.

کارگاه کارآفرینی ویژه جوانان هلال احمر کیش برگزار شد.

نویسنده: 1397 اردیبهشت 19 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

نخستین کارگاه کارآفرینی و کسب و کار و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه جوانان عضو جمعیت هلال احمر جزیره کیش برگزار شد.

دبیر برگزاری کارگاه کارآفرینی هلال احمر جزیره کیش شامگاه چهارشنبه در حاشیه آیین اختتامیه این کارگاه گفت: این کارگاه به مدت 2 روز با حضور 40 نفر از اعضای جوان این جمعیت در محل پردیس دانشگاه تهران برگزار گردید.
امیررضا مولایی افزود: این کارگاه در قالب یک تفاهم نامه سراسری میان جمعیت هلال احمر، ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور با همکاری موسسه کاشف(کارآفرینان شایسته فردا) برپا شد.
وی اظهار کرد: در این دوره آموزشی 6 تن از اساتید این حوزه آموزش های لازم را درباره کسب و کار با استفاده از فناوریهای نوین، آی تی و اطلاعات و ارتباطات را ارایه کردند.
مولایی گفت: جوانان عضو جمعیت هلال احمر نیز 30 ایده کار آفرینی را در این کارگاه ارایه کردند و از بین آنها 3 ایده برتر معرفی شد.
وی اظهار کرد: ایده پردازان برتر علاوه بر دریافت جوایزی برای شرکت در دوره تربیت مربی کارآفرینی به تهران اعزام خواهند شد.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.