پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اجتماعی

آیین روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار با حضور استاد کزازی در جزیره کیش برگزار شد

مراسمی در جزیره کیش با حضور علاقه‌مندان به فرهنگ و ادبیات فارسی برگزار شد که در آن استاد میرجلال‌الدین کزازی به اهمیت زبان و ادب فارسی و ضرورت پاسداشت میراث ادبی ایران پرداخت.

سازمان منطقه آزاد کیش - فرهنگی، هنری و اجتماعی
نویسنده: 1405 شهریور 28 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، مراسمی با حضور جمعی از علاقه‌مندان به فرهنگ و ادبیات فارسی برگزار شد که در آن استاد میرجلال‌الدین کزازی به اهمیت زبان و ادب فارسی، فرهنگ غنی ایران و ضرورت پاسداشت میراث ادبی این سرزمین اشاره کرد. وی در این مراسم بر ارزش و ماندگاری شعر فارسی و نقش آن در حفظ و انتقال فرهنگ ایرانی تأکید کرد و جایگاه استاد شهریار را در شعر و ادب فارسی گرامی داشت.

استاد کزازی در حاشیه این مراسم، جزیره کیش را با ویژگی‌های خاص خود توصیف کرد و گفت: “این شهر، این آب‌وخاک، کیش؛ من پروا ندارم که بگویم در خود بی‌همتاست. هیچ شهری را من ندیده‌ام که به باغی خرم بماند؛ بیش باغ است تا شهر.”

وی همچنین به فضای طبیعی جزیره کیش اشاره کرد و افزود: “خوشبختانه در این شهر شمار درختان و گیاهان بیش از آدمیان است؛ تو گویی که پاره‌ای از بهشت، درختانی را من در این شهر می‌بینم که در هیچ جای دیگر ندیده‌ام.”

در پایان، کزازی آرامش، نظم شهری و فرهنگ شهروندی حاکم بر کیش را از ویژگی‌های بارز این جزیره برشمرد و اظهار داشت: “خودروها در این شهر بسیار به‌سامان در رفت‌وآمدند و نه دیده‌ام و نه شنیده‌ام که خودرویی بوق بزند؛ موتورسیکلت‌ها نیز که در بسیاری از شهرها با آوایی گوش‌خراش همراه‌اند، در کیش یکسره خاموش و بی‌آوا هستند.”

این آیین با هدف پاسداشت زبان و ادب فارسی، گرامیداشت استاد شهریار و تقویت فعالیت‌های فرهنگی و ادبی در جزیره کیش برگزار شد.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

بهمن سیفی پور نقنه

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.