پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
فرهنگی و هنری

تبدیل کیش به پایلوت فرهنگی کشور

دبیر شورای عالی مناطق آزاد در سفر به جزیره کیش، گفت: کیش باید به پایلوت فرهنگی کشور تبدیل شود.

d263c4a54f.jpg
نویسنده: 1400 آبان 3 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، سعید محمد در بازدید از مناطق آزاد کشور ظهر امروز وارد جزیره کیش شد و با بیان اینکه کیش یکی از اولین مناطق آزاد کشور با رویکرد گردشگری است گفت: کیش در این حوزه موفقیت‌های خوبی بدست آورده و باید همچنان توسعه یابد.

مشاور رئیس جمهور در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: دست تمام سرمایه گذارانی را که بخواهند در کیش سرمایه گذاری کنند به گرمی می‌فشاریم.

سعید محمد در خصوص ماموریت پیش روی منطقه آزاد کیش هم گفت: کیش باید به پایلوت فرهنگی کشور تبدیل شود.

وی افزود: توسعه فرهنگی در کنار توسعه گردشگری جزو ماموریت‌های اصلی کشور و جزیره کیش است و باید در کنار گردشگری، توسعه فرهنگی اجتماعی را هم در دستور کار قرار دهیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بایک برنامه ریزی دقیق و تعیین شاخص‌ها در یک دوره مشخص مواردی مورد تایید رهبر معظم انقلاب را در کیش اجرایی کنیم چرا که رهبری نسبت به مسائل فرهنگی دغدغه‌مند هستند.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.