پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
گردشگری

افزایش چهار فروند هواپیما به ناوگان حمل و نقل هوایی کشور

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، حسین خابنما، گفت: شرکت هواپیمایی فلای کیش، با چهار فروند هواپیما شامل دو فروند ۷۳۷ و دو فروند MD آماده خدمات رسانی به مسافران کیش است.…

temp_244929431-3
نویسنده: 1404 مرداد 12 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، حسین خابنما، گفت: شرکت هواپیمایی فلای کیش، با چهار فروند هواپیما شامل دو فروند ۷۳۷ و دو فروند MD آماده خدمات رسانی به مسافران کیش است.

او با اشاره به اینکه شرکت از کیش فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: اولین پرواز شرکت امروز از تهران به کیش انجام شد و هواپیمای دوم نیز فردا وارد خط می‌شود.

خابنما، افزود: در حدود سه هزار تخت در هتل‌های ملکی و اجاره‌ای تحت پوشش شرکت قرار دارند و امیدواریم بتوانیم مسافران کیش را خدمات رسانی کنیم.

رئیس هیئت مدیره شرکت هواپیمایی فلای کیش، گفت: هم اکنون از تهران شروع شده است و شهر‌های مشهد، اصفهان، کرمان، تبریز و یزد را پوشش خواهیم داد.

حسین خابنما افزود: شرکت درصدد است در آینده نزدیک دو فروند دیگر خریداری شده است تا بتواند بعد از ورود به ایران به شش فروند هواپیما افزایش پیدا کند.

او افزود: شرکت دوم این مجموعه در مهر امسال با نام مهر و با اولویت کیش فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

حسین خابنما خاطرنشان کرد: سه هواپیمای ۱۰۰ نفره در اختیار دارد و با اولویت کیش در کشور فعالیت خواهد کرد.

او افزود: با توجه به مشکلات مالکیتی شرکت هواپیمایی کیش این خلا احساس شد تا بتوانیم با راه اندازی این دو شرکت به عبور و مرور مسافران کمک کند.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

محبوبه میرتقی

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.