پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اخبار کیش

توقف خودروی سانتافه با 150 کیلومتر سرعت در جزیره کیش

رئیس پلیس راهور کیش از توقیف و انتقال به پارکینگ خودروی سانتافه به علت سرعت غیرمجاز و رانندگی مخاطره آمیز خبر داد.

7f0301ab76.jpeg
نویسنده: 1398 مرداد 26 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

سرگرد “بهرام ایمانی نسب” در تشریح جزئیات این خبر گفت: گشت نامحسوس پلیس راهور به سر اکیپی ستوان ” مهدی شهیدی ” هنگام کنترل ترافیک با هدف پیشگیری از بروز تخلفات رانندگی متوجه حرکات نمایشی و سرعت غیرمجاز راننده خودروی سواری سانتافه شده و خودرو را  براي انجام مراحل قانوني متوقف کردند.

وي گفت: با بررسی و استعلام فنی مشخص شد، راننده خودرو در تخلفات خود سوابقی همچون سرعت غیرمجاز، عدم رعایت حق تقدم و رانندگی مخاطره آمیز داشته که خودروی وی توقیف و روانه پارکینگ شد.

رئیس پلیس راهور کیش در پایان با درخواست از کیشوندان و گردشگران نسبت به رعایت قانون و مقررات رانندگی خاطرنشان کرد: خودروهای متخلف در معابر روان و بدون ترافیک جزیره کیش جايگاهي ندارند و پارکینگ بی خطرترین محل برای نگه داشت این خودروها است.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.