پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اخبار کیش

توضیح یک خبر/خرید کالای خارجی تنها برای اقلام مصرفی در سازمان منطقه آزاد کیش ممنوع شد

بخشنامه ممنوعیت خرید کالاهای خارجی در جزيره كيش تنها بخشنامه ای داخلی در سازمان منطقه آزاد است.

03be640274.jpg
نویسنده: 1400 آبان 29 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح كيش به نقل از روابط عمومی و امور بين الملل سازمان منطقه آزاد كيش، در راستاي تحقق شعار “توليد، پشتيبانی ها و مانع زدايی ها” در سال ١٤٠٠؛ بخشنامه ای از سوي سرپرست سازمان منطقه آزاد كيش خطاب به معاونان، مدیران شرکت ها و موسسات تابعه مبنی بر ممنوعيت خرید کالای خارجی برای مصارف اداری، صادر شد كه صرفا يك بخشنامه ی درون سازمانی است و ارتباطی با بیرون از تشکیلاتِ اداری سازمان ندارد.

لازم به ذكر است متاسفانه برخی با تفسیر اشتباه از مفاد این بخشنامه ی داخلی، آن را به مردم و کالاهای منطقه آزاد کیش تعمیم دادند.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.