پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اخبار کیش

تردد شناورها در جزیره کیش به دلیل ناپایداری‌های جوی ممنوع شد

طبق اعلام اداره بنادر و دریانوردی کیش، تردد شناورهای دریایی در این جزیره با توجه به پیش بینی های هواشناسی و ناپایداری‌های جوی از ساعت ۱۲ امروز (شنبه) ممنوع است.

05_9094bb85ef_-.jpg
نویسنده: 1401 آبان 14 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش،اداره بنادر و دریانوردی کیش روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به افزایش سرعت بادهای غربی و شمالغربی، وجود تندبادهای ناگهانی، افزایش ارتفاع موج و تلاطم دریا از ساعت ۱۲ امروز تردد برخی شناورها در بعضی از مسیرها ممنوع است.
در این اطلاعیه آمده است: از ساعت ۱۲ ظهر امروز تردد تمام شناورهای مسافری و آکواریومی، از ساعت ۱۴ تردد شناورهای خودروبر، صیادی و قایق های سبک در مسیرهای کیش به چارک و کیش به آفتاب است.
اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرده است:
از ساعات ظهر امروز با افزایش سرعت باد در جزایر خلیج فارس و تنگه‌ هرمز، دریا نسبتا مواج خواهد شد، سرعت باد در غرب تنگه‌ هرمز گاه تا نزدیک ۴۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید و در طول شب سبب مواج ماندن دریا خواهد شد.
وزش باد نسبتا شدید جنوب غربی – شمال غربی در خلیج فارس و غرب تنگه هرمز تا روز دوشنبه ۱۶ آبان سبب مواج ماندن دریا خواهد شد.
در این مدت وقوع بارش پراکنده باران در برخی نقاط استان محتمل خواهد بود و از نظر دمایی از روز یکشنبه در مناطق شمالی استان کاهش نسبی دمای کمینه پیش بینی می‌شود.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.