پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
عمرانی

برگزاری ویژه‌برنامه‌ای به مناسبت روز جهانی کودک با تمرکز بر آموزش شهروندی و فرهنگ‌سازی در کیش

برنامه‌ای برای آموزش و سرگرمی کودکان در کیش برگزار شد که شامل بازی‌ها و فعالیت‌های ورزشی بود.

اخبار شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نویسنده: 1405 مهر 17 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، در آغاز برنامه‌ای که به منظور آموزش و سرگرمی کودکان برگزار شد، اتوبوس گردشگری کودکان را از مقابل شرکت عمران، آب و خدمات به سالن ورزشی منتقل کرد. در این سالن، کودکان در مجموعه‌ای از بازی‌ها و فعالیت‌های ورزشی متناسب با سن خود شرکت کردند. اجرای بخش بازی و سرگرمی این رویداد به هیأت انجمن‌های ورزشی کیش واگذار شده بود.

در ادامه، سپیده ربیعی، کارشناس بازیافت شرکت، با ارائه آموزش‌هایی در زمینه تفکیک زباله از مبدأ و مدیریت پسماند، کودکان را با اهمیت حفاظت از محیط زیست و نقش شهروندان در این زمینه آشنا کرد.

بخش بعدی برنامه در ایستگاه شماره ۳ آتش‌نشانی کیش برگزار شد. در این قسمت، محمد فرزانه، مسئول آموزش آتش‌نشانی شرکت، آموزش‌های ایمنی متناسب با سن کودکان را ارائه داد. همچنین، با اجرای مانور و معرفی تجهیزات و پوشش عملیاتی آتش‌نشانان، کودکان از نزدیک با بخشی از وظایف و مأموریت‌های این مجموعه آشنا شدند.

سپس، رئیس پلیس راهور کیش در جمع کودکان حضور یافت و نکات آموزشی مرتبط با قوانین راهنمایی و رانندگی و ایمنی تردد را به‌طور متناسب با گروه سنی آنان تشریح کرد.

در پایان این رویداد، لوح «شهردار کوچولو» با امضای علی عدلی، مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش، به کودکان اهدا شد. این اقدام به منظور تقویت حس مشارکت اجتماعی و آشنایی آنان با مسئولیت‌پذیری و نقش شهروندان در حفظ و بهبود محیط زندگی صورت گرفت.

این ویژه‌برنامه در راستای توجه به آموزش و فرهنگ‌سازی از دوران کودکی و تقویت آگاهی نسل آینده نسبت به مسئولیت‌های شهروندی برگزار شد.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

مهشید ذاکر

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.