پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
علمی و سلامت

مشاوره و آزمایش رایگان ایدز در مرکز بهداشت بوعلی کیش

مسئول کلینیک مشاوره بیماری‌های رفتاری مرکز بهداشت کیش، گفت: ساکنان و گردشگران برای مشاوره و آزمایش تشخیصی ایدز می‌توانند همه روزه در نوبت صبح به مرکز بهداشت بوعلی مراجعه کنند.

08_256f8864ec_AIDS-test2-750x430.jpg
نویسنده: 1401 آذر 17 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، الهام قاسم پور گفت: بیماریابی یکی از اولویت‌های سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت است، زیرا هم بیماران از زندگی اجتماعی برخوردار خواهند بود و هم جامعه از گسترش بیماری در امان خواهند ماند.

وی افزود: ایدز یک بیماری ویروسی است و از راه خون و فرآورده های خونی، شیر مادر و ترشحات بدن در تماس جنسی محافظت نشده منتقل می شود.

قاسم پور تاکید کرد آزمایش تشخیصی ایدز کاملا محرمانه است و شماره تلفن ۴۴۴۳۲۶۲۶ این مرکز آماده پاسخگویی و مشاوره به مراجعه کنندگان درباره بیماری ایدز است.

وی با بیان اینکه درمان قطعی برای بیماران مبتلا به ایدز وجود ندارد گفت: در صورتی که بیماری ایدز در ساعات اولیه تشخیص داده شود و فرد مبتلا با دارو تحت درمان قرارگیرد می‌توانند بدون علایم عمر طبیعی داشته باشند و انتقال به افراد دیگر را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

 

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.