پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
ورزشی

مدیرعامل موسسه ورزش عازم تایلند شد.

محمود افشار دوست به منظور نظارت فنی ششمین دوره مسابقات  والیبال AVC   کاپ بانوان آسیا به کشور تایلند عزیمت نمود.

2f12a19f92.JPG
نویسنده: 1397 شهریور 24 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

محمود افشار دوست به منظور نظارت فنی ششمین دوره مسابقات  والیبال AVC   کاپ بانوان آسیا به کشور تایلند عزیمت نمود.
دکتر محمود افشاردوست مدیرعامل موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش که سابقه کاپیتانی تیم ملی والیبال را در کارنامه خود دارد و عضو کمیته مربیان کنفدراسیون آسیا می باشد به دعوت کنفدراسیون والیبال آسیا به عنوان کمیته فنی و ناظر فنی مسابقات کاپ آسیا (AVC CUP) عازم تایلند شد.
رقابت های والیبال AVC CUP از تاریخ 22 شهریور تا دوم مهر ماه با حضور 10 تیم  به میزبانی تایلند در شهر ناخن راتچاسیما برگزار می گردد.گفتنی است که تیم والیبال کشورمان یکی از 10 تیم حاضر در این رویداد می باشد.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.