پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
ورزشی

توقیف یک فروند جت اسکی متخلف در آبهای جزیره کیش

یک فروند جت اسکی متخلف با گزارش امور دریایی موسسه ورزش و تفریحات سالم توسط دریابانی کیش توقیف شد.

eaa063ad2c.jpg
نویسنده: 1400 تیر 5 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، شب گذشته ۴ تیر ماه در ساعت 19:43 دقیقه عصر در تماس تلفنی با اداره امور دریایی مؤسسه ورزش گزارشی مبنی بر تردد و مانور یک فروند شناور جت اسکی با سرعت بالا بین مردمی که جهت شنا در محدوه شمال شرقی بودند و همچنین تردد با سرعت از روی سایت غواصی بی کورال که غواصان در آن خدمات غواصی آموزشی و تفریحی می بینند گرفته شد.
بلافاصله پرسنل امور دریایی به منظور بررسی موضوع و تذکر به متخلف مذکور در محدوده ساحل سیمرغ حاضر شدند که متاسفانه راکب جت اسکی به تذکرات شناور امور دریایی مبنی بر توقف شناور توجه ننموده و اقدام به گریز کرد ، و نهایتاً در ساحل شرقی برج های دوقلو جنب جایگاه سوخت ساحلی توسط امور دریایی متوقف و جهت رسیدگی و اعمال قانون به پرسنل دریابانی نیروی انتظامی کیش تحویل و بلافاصله به پارکینگ نیروی انتظامی انتقال یافت.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.