پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

شرکت‌های هواپیمایی و آب و برق کیش در مسیر تعیین تکلیف

رئیس سازمان خصوصی سازی در سفر دو روزه به کیش از تشکیل جلسه‌ای مشترک برای بررسی وضع واگذاری شرکت‌های آب و برق و هواپیمایی کیش خبر داد.

نویسنده: 1401 بهمن 29 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، حسین قربانزاده افزود: واگذاری شرکت هواپیمایی کیش در قالب کنسرسیوم در کنار حضور سهامداران خرد تصویب خواهد شد.

وی در خصوص شرکت آب و برق کیش گفت: در بحث واگذاری شرکت اب و برق کیش ملاحظاتی وجود دارد و معتقدیم شکل واگذاری این شرکت درست نبوده است و به آن ایراداتی وارد است.

قربانزاده افزود: به زودی جلسه‌ای مشترک با حضور همکاران بانک مرکزی، بانک شهر، وزارت اقتصاد و سازمان منطقه آزاد کیش برای حل این موضوع برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: مسیر واگذاری شرکت هواپیمایی کیش حتما باید پیش رود و در این راه با درنظرگرفتن دغدغه ساکنان و فعالان منطقه آزاد کیش، باید مسیری طراحی شود که سرنوشت شرکت هواپیمایی کیش به ساکنان جزیره گره بخورد.

قربانزاده با اشاره به اینکه ما از طرحی که ساکنان و سرمایه گذاران کیش پیش قدم ان شوند استقبال می‌کنیم، افزود: حداکثر سهام این شرکت هواپیمایی می‌تواند در قالب کنسرسیوم ارائه شود و سهامداران خرد هم در آن حضور داشته باشند.

وی گفت: این شکل واگذاری پس از فرایند ارزش گذاری که در حال انجام است، به زودی در هیئت واگذاری تصویب می‌شود.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.