پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
ورزشی

قهرمانی تیم تنیس البرز گاز کیش در مسابقات جام حذفی ۱۴۰۲

تیم تنیس البرز گاز کیش امروز و در مرحله نهایی مسابقات تنیس جام حذفی مردان کشور جام خلیج فارس با برتری برابر اِلِکت به مقام قهرمانی دست یافت.

a13.JPG
نویسنده: 1402 دی 4 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش صبح کیش، تیم تنیس البرز گاز کیش امروز و در مرحله نهایی مسابقات تنیس جام حذفی مردان کشور جام خلیج فارس با برتری برابر اِلِکت به مقام قهرمانی دست یافت.

تیم رعد پدافند ارتش نیز با برتری برابر تیم نیرو تابلو ریلی البرز عنوان سومی این مسابقات را کسب کرد.

این مسابقات با حضور ۱۲۹ تیم از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، کرمان، گیلان، مازندران، هرمزگان، یزد و مناطق آزاد انزلی، کیش، قشم و تیم‌های آینده سازان به مدت ۱۴ روز در زمین‌های تنیس المپیک کیش برگزار شد.

سرداوری این مسابقات بر عهده حسن لاچینانی سرداور نشان سفید کشورمان بود و مهران قدسی مدیریت این دوره را بر عهده داشت.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.