پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

کیش مرکز جدید تجارت بین المللی می شود

 کیش مرکز جدید تجارت بین المللی می‌شود  با لغو تحریم ها، کیش در حال تبدیل شدن به جدیدترین میزبان سرمایه‌ گذاران خارجی است که می خواهند از قوانین داخلی ایران دور بمانند.

نویسنده: 1395 مرداد 3 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

 پس از لغو تحریم های بین المللی علیه ایران پس از توافق هسته ای، جزیره کیش در حال تبدیل شدن به جدیدترین منطقه تجاری بین المللی در ایران است.
جزیره کیش در 19 کیلومتری ساحل ایران در خلیج فارس قرار داشته و طی سال های اخیر میزبان سالانه میلیون‌ها گردشگر بوده است.
این جزیره هم اکنون در حال سفت کردن جای پای خود به عنوان یکی از جدیدترین مناطق تجارت بین المللی ایران است.
این جزیره زیبا میزبان شرکت های سرمایه گذاری خارجی‌ای است که بالاخره تصمیم گرفته اند که به بازار ایران ورود کنند اما می خواهند تا حدودی از قوانین تجاری داخلی ایران دور مانده و از فرصت تجارت آزاد در کیش استفاده کنند.
هم اکنون کیش در زمره مناطق آزاد تجاری ایران قرار دارد و فعالیت‌های اقتصادی قابل توجهی را به خود جذب کرده است.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.