پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

4 میلیون و615 هزار سهم در تالار بورس کیش خرید و فروش شد

4 میلیون و 615 هزار سهم در تالار بورس کیش خرید و فروش شد  تعداد 4 میلیون و 615 هزار سهم به ارزش 9 میلیارد و 189 میلیون ریال امروز یکشنبه در تالار بورس اوراق بهادار کیش خرید و فروش شد.

نویسنده: 1395 آبان 2 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

در تالار بورس اوراق بهادار کیش 58 درصد معاملات انجام شده مربوط به خرید و 42 درصد مربوط به فروش بود .
امروز در بورس کیش ، بیشترین معاملات انجام شده از نظر تعداد و ریال بر روی سهام شرکتهای ،کمباین سازی ایران ، سرمایه گذاری صنعت بیمه و ذغال سنگ نگین طبس صورت گرفت.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.