پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

بیش از 369 میلیارد ریال در تالار بورس کیش خرید و فروش شد

130 میلیون و 869 هزار سهم امروز دوشنبه در تالار بورس اوراق بهادار کیش به ارزش 369 میلیارد و 293میلیون ریال خرید و فروش شد.

82454550-71462794.jpg
نویسنده: 1395 اسفند 17 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

130 میلیون و 869 هزار سهم امروز دوشنبه در تالار بورس اوراق بهادار کیش به ارزش 369 میلیارد و 293میلیون ریال خرید و فروش شد.

14درصد این معاملات مربوط به فروش و 86 درصد آن مربوط به خرید بوده است .
امروز در تالار بورس کیش ، بیشترین معاملات انجام شده از نظر تعداد و ریال بر روی سهام شرکتهای ،ملی صنایع مس ایران ،گسترش نفت و گاز پارسیان ،بیمه دانا و مشارکت شهرداری مشهد صورت گرفت.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.