حجت الاسلام حسن علیدادی روز دوشنبه در مورد تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار کرد : جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس و با اتکا به ظرفیت ها و توان داخلی توانست در زمینه برنامه ریزی و تجهیزات دفاعی به بحث اقتصاد مقاومتی جامع عمل بپوشاند و خودکفا شود.
وی اظهار کرد : پس از جنگ تحمیلی نیز در کشور شاهد رشد در تولید تجهیزات دفاعی بوده ایم به حدی که جمهوری اسلامی در تامین تجهیزات دفاعی در فهرست 10 کشور دنیا قرار گرفته است .
امام جمعه کیش با بیان اینکه تعهد، تفکر و اندیشه، ظرفیت جوانان، پژوهش و تحصیلات سبب شده تا به این نقطه برسیم، افزود: اگر در دیگر صنعت ها نیز به خود اتکا داشته باشیم و استعدادهای داخلی را جدی بگیریم می توانیم دیگران را به خود نیازمند کنیم .
وی با تاکید بر اینکه برای برون رفت از مشکلات، اجرای اقتصاد مقاومتی راه نجات است به سه ضلع اصلی مسئولان، مردم و بنگاه های تولیدی برای تحقق این امر اشاره کرد و گفت: با کم کردن توقعات و نگاه به تولیدات داخلی در کنار این سه ضلع عمده مشکلات مردم برطرف خواهد شد .
حجت الاسلام علیدادی تصریح کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی نخست باید هدف گذاری درستی به ویژه در بخش توسعه و واقعیتهای موجود در کنار ابزارهای لازم داشته باشیم.
وی گفت : امروز گفتمان و فضای کشور به سمت اقتصاد مقاومتی پیش رفته است و تنها راه نجات کشور همین است و این گفتمان باید بصورت یک فرهنگ در کشور نهادینه شود.
امام جمعه کیش با بیان اینکه ضعف های موجود را باید با همکاری و همدلی بر طرف ساخت ابراز امیدواری کرد که با بهره مندی از توان داخلی، تکیه بر استعدادها و توجه به پژوهش و روز آمد کردن علم و دانش بتوان به پیشرفت کشور کمک کرد.
کشورهای پیشرفته با اتکا به خود و درون گرایی به پیشرفت رسیدند
کشورهای پیشرفته با اتکا به خود و درون گرایی به پیشرفت رسیدند امام جمعه کیش گفت: کشورهای پیشرفته ای که در بحث اقتصادی به جایگاهی دست یافته اند موفق به پیاده سازی مدل اقتصاد مقاومتی شده اند و با اتکا...
بدون نظر! اولین نفر باشید