پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

2 میلیارد و 356 میلیون سهم آبانماه 96 در تالار بورس جزیره کیش معامله شد

 2میلیارد و 356 میلیون سهم آبانماه 96 در تالار بورس جزیره کیش معامله شد  مدیر تالار بورس اوراق بهادار کیش با اعلام اینکه 2میلیارد و 356 میلیون سهم آبانماه امسال در بورس کیش داد و ستد شده است؛ گفت: ارزش این معاملات 6هزار و 55 میلیارد ریال بود.

82417127138646copy.JPG
نویسنده: 1396 آذر 5 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

فرناز کازرانی روز یکشنبه افزود: 35 درصد کل سهام مورد داد و ستد در آبانماه امسال مربوطه به خرید و 65درصد نیز مربوط به بخش فروش بود.
مدیر تالار بورس اوراق بهادار کیش گفت: 29 شرکت کارگزار در تالار بورس کیش مستقر است و در آبانماه امسال 105 کد معاملاتی جدید نیز ایجاد شد.
سالانه بیش از یک میلیون و 700 هزار گردشگر داخلی و خارجی از این جزیره مرجانی بازدید و از ظرفیت های مختلف طبیعی ،تفریحی و گردشگری آن استفاده می کنند.
جزیره کیش با مساحت 91.5 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 40 هزار نفر در 18 کلیومتری کرانه جنوبی ایران در محدوده شمالی آب های نیلگون خلیج فارس واقع است و از نظر تقسیم بندی سیاسی و اداری کشور، در محدوده استان هرمزگان و شهرستان بندر لنگه قرار دارد.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.