پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

تبدیل کیش به بهشت کارآفرینان و سرمایه گذاران

امضا‌های طلایی دیگر جایی در کیش ندارد و کیش به بهشت کارآفرینان و سرمایه گذاران تبدیل خواهد شد.

نویسنده: 1400 آبان 22 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، محمدرضا نوایی لواسانی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست مدیرعامل منطقه آزاد کیش گفت: مدت‌ها است مشکلات کیش را رصد میکنم خودم مدت زیادی ارباب رجوع سازمان منطقه آزاد کیش بوده ام و خون دل‌ها دیده و خون دل‌ها خورده ام، در برخی از دوره‌های مدیریتی کیش اگر نگوییم خیانت شده باید گفت امانت داری بدی شده است.

محمدرضا نوایی لواسانی گفت: حذف امتیازات مناطق آزاد به دلیل عملکرد بد مدیران گذشته هم هست.

وی با اشاره به اينكه برخی از سرمایه گذاران وقتی روندی شفاف را نمی‌بینند آلوده فساد می‌شوند، گفت: من خودم کارآفرین هستم، در دوره بنده بیشترین حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران خواهد شد.

سرپرست جدید سازمان منطقه آزاد کیش افزود: مدیر جوان انقلابی در تصور برخی یعنی مدیری که هر لحظه تصمیم هیجانی می‌گیرد و هر لحظه اتوبوسی عزل و نصب می‌کند، اما اینگونه نیست، از فساد و تشریفات دور خواهیم شد.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.