پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اقتصادی

مشکلات مناطق آزاد برای ثبت سفارش و تخصیص ارز واردات خودرو

سرپرست مدیریت توسعه تجارت منطقه آزاد کیش گفت: براساس آیین نامه ورزات صمت برای واردات خودرو مناطق آزاد برای ثبت سفارش و تخصیص ارز به مشکل خورده اند و امکان ثبت سفارش ندارند.

03_d5fd19cb5a_169876485.jpg
نویسنده: 1401 آبان 12 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، محمد پازوکی با اشاره به آیین نامه وزارت صمت برای ثبت سفارش واردات خودرو، افزود: براساس بند‌های این آیین نامه مناطق آزاد در بخش ثبت سفارش و تخصیص ارزی برای واردات خودرو به مشکل خورده اند.

وی افزود: مشکلات آیین نامه وزارت صمت از سوی دبیر سابق شورایعالی مناطق آزاد به مسئولان اعلام شد و دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد نیز درحال رایزنی و پیگیری برای رفع مشکلات آیین نامه واردات خودرو هستند.

محمد پازوکی درخصوص نبود امکان واردات خودرو‌های بنزینی برای مناطق آزاد در آیین نامه واردات خودرو، تصریح کرد: برای مناطق آزاد به خودرو‌های برقی و هیبریدی و زیر ۲۰ هزار دلار اشاره شده است که براساس پیگیری‌های مدیرعامل منطقه آزاد کیش امیدواریم حداقل در بخش ناوگان حمل و نقل عمومی بتوانیم شاهد تجدیدنظر در آیین نامه باشیم./صداوسیما

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.