به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، رباطی در نشست خبری از افتتاح دفتر فروش برجهای طلایی خبر داد و اظهار داشت: فروش بیواسطه و محصول ارزانتر و با کیفیت به مشتری اساس تشکیل این سازمان بوده است.
تخفیفطلایی مطرحشده، تا ۲۰درصد تخفیف در قیمت واحدها، تحویل آنی سند رسمی مالکیت، امکان تقسیط بلندمدت اعلام شد.
مهندسین طراح، ناظر و مصالح استفادهشده، امکانات زیرساختی به سبب تامین آب پرفشار و برق کافی، ایجاد شرایطی برای استفاده بهینه از آب مصرفی جهت تامین آب استخرها، زیرساختهای تاسیساتی، امکانات ورزشی و مانند آن از جمله مواردی است که باعث استقبال خریداران از این مجموعه گشته است.
بر اساس این گزارش، برجهای طلایی۲ نیز که با حضور گروهی از مهندسان درجهیک ایرانی و شرکتهای مشهور خارجی ساخته شد در کمتر از شش ماه آینده، آمادهی تحویل خواهد بود.
مجری این نشست و مدیر برج طلایی در پایان از نصب دو تلویزیون شهری در ایام جامجهانی خبر داد و افزود: یک تلویزیون سیمتری در راهطلایی، و یک تلویزیونی ۲۰متری در مجموعه کوروش برندسنتر ، همهی بازیهای جامجهانی را پخش خواهد کرد و علاوه بر آن هر روز به مدت ۸ساعت از برنامههای سرگرمکننده و کنسرتهای مطرح به صورت پخش ویدئو انجام خواهد شد.
بدون نظر! اولین نفر باشید