به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، در پی دریافت گزارشی از سوی غواصان حامی محیط زیست مبنی بر مشاهده یک رشته تور مستعمل که بر روی کشتی مغروق داما در جنوب شرقی کیش رها شده بود، اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش تیمی از غواصان جزیره را برای بررسی وضعیت این تور و ارزیابی میزان تلفات احتمالی آبزیان به محل اعزام کرد.
بر اساس گزارشهای دریافتی، این تور به طول تقریبی ۳۰۰ متر در عمق ۲۵ تا ۳۰ متری دریا به مدت حدود ۱۰ روز رها شده بود و به دلیل گیر افتادن بر روی بخشهایی از کشتی مغروق، در چندین نقطه پاره و در نهایت توسط مالک آن رها شده بود.
متأسفانه، بیش از ۱۰۰ گونه مختلف آبزیان در این تور گرفتار و تلف شدند. در نهایت، با همکاری غواصان حامی محیط زیست، این تور مستعمل با زحمت بسیار از بستر دریا خارج و به محل بازیافت منتقل شد تا معدومسازی شود.
سازمان منطقه آزاد کیش ضمن قدردانی از تیم غواصی که در این عملیات مشارکت داشتند، تأکید کرد که استفاده از تور در فاصله کمتر از ۳۷۰۰ متری (۲ مایل) از ساحل ممنوع است و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
بدون نظر! اولین نفر باشید