پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اجتماعی

دعوت از رانندگان داوطلب خودروهای هایس شخصی جزیره برای ایام نوروز97

دعوت از رانندگان داوطلب خودروهای هایس شخصی جزیره برای ایام نوروز97 

نویسنده: 1396 اسفند 9 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش از رانندگان داوطلب خودروهای هایس شخصی ساکن در جزیره برای فعالیت در ایام نوروز 97 دعوت به عمل می آورد.
این شرکت در نظر دارد برای حال رفاه گردشگران و مسافران در ایام نوروز 1397، تعدادی از خودرو های هایس موجود در جزیره را برای تقویت و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی کیش به کار گیرد.
علاقمندان می توانند حداکثر تا تاریخ 20 اسفند جهت اعلام آمادگی به مدیریت حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش ، مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 44423900 تماس بگیرند.
شایان ذکر است، حمل و نقل عمومی کیش توسط 8 شرکت حمل و نقل شهری با 749 خودرو و یک هزار و 275 راننده در دو بخش تاکسیرانی و مینی بوسرانی انجام می شود.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.