پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش اولین پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش
اخبار کیش

اعمال محدودیت‌های تردد دریایی در بنادر کیش، چارک و آفتاب به دلیل شرایط جوی نامساعد

اداره کل هواشناسی هرمزگان هشدارهایی درباره شرایط نامساعد جوی صادر کرده و محدودیت‌های دریانوردی برای ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۵ اعلام کرده است.

سازمان منطقه آزاد کیش - محلی
نویسنده: 1405 آبان 11 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، اداره کل هواشناسی استان هرمزگان با صدور هشدارهایی، شرایط نامساعد جوی را پیش‌بینی کرده و بر این اساس، محدودیت‌های دریانوردی برای روز سه‌شنبه ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۵ اعلام کرده است.

طبق این اعلام، تردد شناورهای مسافری از بنادر چارک و کیش از ساعت ۱۱ ممنوع خواهد بود.

علاوه بر این، تردد شناورهای حمل خودرو (لندینگ‌کرافت) از بندر آفتاب از ساعت ۱۰ ممنوع اعلام شده و تردد این شناورها از بنادر چارک و کیش نیز از ساعت ۱۲ متوقف خواهد شد.

تردد لنج‌های صیادی و قایق‌ها در محدوده بنادر چارک و کیش از ساعت ۸ ممنوع است و همچنین تردد این شناورها در بندر آفتاب نیز ممنوع اعلام شده است.

با توجه به متلاطم بودن دریا و افزایش ارتفاع موج، از ساکنان و گردشگران درخواست شده است که از انجام فعالیت‌های دریایی غیرضروری خودداری کرده و نکات ایمنی را رعایت کنند تا از حوادث احتمالی پیشگیری شود.

شهروندان و مسافران می‌توانند برای دریافت آخرین اطلاعات درباره وضعیت جوی و شرایط تردد شناورها با شماره‌های ۰۷۶۴۵۷۷ (غرب هرمزگان) و ۰۷۶۴۴۸۸ (جزیره کیش) تماس بگیرند.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

جعفر همافر

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.