پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اخبار کیش

افزایش فوتی های کرونا در کیش به ۱۹نفر

سخنگوی شورای سلامت کیش گفت: با فوت یکی دیگر از مبتلایان به ویروس کرونا در کیش تعداد جان باختگان به نوزده نفر رسید.

نویسنده: 1399 آبان 5 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

دکتر رضانیا اعلام کرد: متاسفانه با فوت یک آقای ۴۳ساله و از اتباع بیگانه بدون بیماری زمینه ای و بستری در بیمارستان کیش به دلیل کرونا ، آمار فوتی های کرونا در کیش از ابتدا تا کنون به ۱۹نفر رسید.

وی با تاکید بر اینکه فوتی امروز در کیش هیچ بیماری زمینه ای نداشته افزود :همچنان تاکید میکنیم این ویروس پیر و جوان نمیشناسد و رعایت پروتکل ها همچنان در دستور کار است.

وی افزود:رفتار اجتماعی مردم نقش مهمی در آینده نظام سلامت و همچنین آینده موج سوم کرونا دارد. اگر مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی احترام بگذارند و از وارد آمدن فشار به کادر بهداشت و درمان بکاهند، کنترل موج سوم آسان‌تر و کادر درمان نیز در فشار کاری کمتری خواهند بود.

دکتر رضانیا گفت: مردم ابتدا باید برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. شرایط کنونی باعث شده تا کادر درمان دچار محدودیت‌هایی شوند و البته فشار بسیاری به آنها وارد می شود که به طور قطع کیفیت عملکرد آنها را به مرور زمان کاهش می‌دهد.

سخنگوی شورای سلامت گفت: امیدواریم مردم توجه جدی به خودمراقبتی داشته و از جان خود و عزیزانشان محافظت کنند.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.