پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
اخبار کیش

برخورد پرنده با كابل برق و خاموشي برق مناطق نوبنياد كيش

روابط عمومی شرکت آب و برق کیش با اشاره به برخورد پرنده به کابل‌های شبکه توزیع برق در منطقه نوبنیاد گفت: ماموران شرکت برای رفع عیب و وصل مجدد برق به منطقه اعزام شدند.

نویسنده: 1400 تیر 15 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، نایب الصدری گفت: برخورد پرنده با شبکه هوایی توزیع برق در منطقه نوبنیاد کیش یکی از اتفاقات غیرقابل پیش بینی است.

وی گفت: ماموران بلافاصله بعد از این رخداد برای رفع عیب در منطقه حاضر شدند.

نایب الصدری گفت: رفع عیب و اتصال برق در مناطق نوبنیاد به یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد.

وی افزود: ساکنان این مناطق نسبت به خارج کردن وسایل برقی از مدار اقدام کنند و بعد از وصل مجدد برق نسبت به اتصال و روشن کردن وسایل مورد نیاز خود اقدام کنند.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.