در شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان، مردم مومن و روزه دار جزیره کیش با حضور در مساجد به راز و نیاز با معبود خویش می پردازند.
کیشوندان پنجشنبه شب با حضور در مساجد ،آداب احیاء را به جا آوردند و با سردادن صدای الهی العفو، سومین و آخرین شب از لیالی پرفیض قدر امسال را به سحر پیوند زدند.
مراسم ویژه سومین شب قدر در مساجد جزیره کیش با حضور ائمه جمعه،سرهنگ رحیم جهانبخش و جمعی از فرماندهان و کارکنان انتظامی کیش ، مسئولان ادارات و نهادهای جزیره و همچنین اقشار مختلف مردم برگزار شد.
شب های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان به عنوان لیالی پرفیض و پربرکت قدر در نزد شیعیان و بسیاری از مسلمانان جهان دارای جایگاه با عظمتی است و مردم در این شب ها به قرائت ادعیه، اقامه نماز و انجام مستحبات و شب زنده داری مشغول می شوند.
طبق روایات وارد شده از ائمه اطهار (ع)، شب بیست و سوم در بین شب های قدر از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
نجوای شب زنده داران در سومین شب قدر
نجوای شب زنده داران در سومین شب قدر
بدون نظر! اولین نفر باشید