پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
عمرانی

مدیرعامل و معاونان شرکت عمران کیش با دوچرخه از پروژه‌ها بازدید کردند

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش به همراه تیم خود با دوچرخه از پروژه پارک فرشتگان میناب بازدید کردند.

نویسنده: 1405 مهر 1 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، علی عدلی، مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش، به همراه جمعی از معاونان و مدیران این شرکت، با استفاده از دوچرخه از روند اجرای پروژه پارک فرشتگان میناب بازدید کردند.

این پویش با هدف ترویج فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه پاک و کاهش وابستگی به خودروهای شخصی در سفرهای درون‌شهری برگزار شد و شرکت‌کنندگان با دوچرخه در این برنامه شرکت کردند.

در جریان این بازدید، عدلی ضمن بررسی روند اجرای پروژه پارک فرشتگان میناب، بر اهمیت توسعه فضاهای عمومی و شهری تأکید کرد و ضرورت تداوم اقدامات فرهنگی در زمینه حمل‌ونقل پاک و سبک زندگی سازگار با محیط زیست را مورد اشاره قرار داد. پویش «بدون خودرو» به عنوان بخشی از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مرتبط با توسعه حمل‌ونقل پاک برگزار شد و حضور مدیران و معاونان شرکت عمران، آب و خدمات کیش در این برنامه، نشان‌دهنده اهمیت مشارکت مجموعه‌های اجرایی و مدیران شهری در ترویج الگوهای رفت‌وآمد سازگار با محیط زیست بود.

این برنامه همچنین فرصتی را برای بازدید میدانی از پروژه پارک فرشتگان میناب و بررسی آخرین وضعیت اجرای آن فراهم آورد.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

مهشید ذاکر

تحریریه صبح کیش؛ پوشش اخبار و رویدادهای جزیره کیش.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.