پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش
علمی و سلامت

ارائه حدود هزار و ۱۵۰ خدمت بهداشتی و درمانی در نوروز

رئیس مرکز بهداشت کیش از ارائه بیش از هزار و ۱۴۹ خدمت درمانی و بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز به ساکنان و گردشگران خبر داد.

27_a7d8877bae_9372635_638.jpg
نویسنده: 1402 فروردین 7 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، دکتر محمدرضا رضانیا افزود: از ۲۵ اسفند تا پایان پنجم فروردین ۵۹۱ خدمت در حوزه خدمات درمانی و ۵۵۸ خدمت در حوزه خدمات بهداشتی به مردم ارائه شده است.

وی افزود: ساکنان و گردشگران با مراجعه به بخش‌های مختلف مرکز سلامت جامع بوعلی، پایگاه‌های صدف و سحر خدمات خود را دریافت می‌کنند.

دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: ۲۴۹ ویزیت پزشک عمومی، ۸۱ نوبت مراقبت از مادران باردار، ۱۲۸ نوبت مراقبت از کودکان و نوزادان، ۹ نوبت نمونه گیری تیروئیدی از نوزادان، ۲۰ نوبت تزریق واکسن هاری به مراجعه کنندگان از دیگر خدمات بهداشتی درمانی در ایام تعطیلات نوروزی تاکنون بوده است.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.