پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش
سیاسی

حضور کیشوندان بر پای صندوق های رای حماسه ای دیگر آفرید

مردم جزيره كيش با آغاز رای گيری انتخابات 1400 به پای صندوق های رای آمده اند.

نویسنده: 1400 خرداد 28 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، کمالی بخشدار کیش در خصوص انتخابات گفت: انتخابات از ساعت هفت صبح آغاز شد و برای انتخابات ریاست جمهوری، سی هزار برگه‌ تعرفه، و برای انتخابات شورا‌ها، بیست هزار برگه‌ تعرفه در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام و المسلمین احمد حسن زاده امام جمعه کیش در جمع شرکت کنندگان در انتخابات در مسجد امام حسن جزیره کیش اظهار داشت: دشمنان ایران تلاش دارند تا انتخابات ۱۴۰۰ را بی اهمیت جلوه دهند.
وی افزود: مردم با حضور پرشور در انتخابات توطئه دشمنان را خنثی خواهند کرد.

امام جمعه کیش افزود: هرچه حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد پشتوانه بیشتری برای رئیس جمهور خواهد شد.

وی شرکت در انتخابات را یک وظیفه برشمرد و گفت: مردم سعی کنند در ساعات اولیه در پای صندوق‌های رای حاضر شوند.
شيخ يعقوب شمس امام جماعت اهل تسنن نیزبا حضور خود در مدرسه امیرکبیر بیان داشت: انقلاب اسلامی بدست مردم به ثمر رسیده و آینده آن نیز باید توسط همین ملت رقم بخورد و شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح مهمترین ابزاری است که می‌توانیم سرنوشت سیاسی کشور را تعین کنیم.

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.