پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری صبح کیش اولین پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش
ورزشی

تیم آکوا عنوان قهرمانی مسابقات واترپلوی دختران در کیش را کسب کرد

رقابت‌های ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش برگزار شد که در آن تیم آکوا قهرمان شد و تیم‌های وال و سایرن به ترتیب دوم و سوم شدند.

ورزش کیش
نویسنده: 1405 آبان 10 1 دقیقه مطالعه 0 دیدگاه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، رقابت‌های ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش توسط شرکت عمران، آب و خدمات کیش برگزار شد. در این مسابقات، تیم آکوا با غلبه بر حریفان خود موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. همچنین تیم‌های وال و سایرن به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.
از اهداف اصلی برگزاری این مسابقات می‌توان به توسعه رشته واترپلو، شناسایی استعدادهای ورزشی و ارتقای مهارت‌های فنی دختران ورزشکار اشاره کرد.

برچسب‌ها

اشتراک‌گذاری

درباره نویسنده

ایوب قادری

من ایوب قادری هستم؛ خبرنگار و عکاس خبری ساکن جزیره کیش. بیش از ده سال است که در حوزه رسانه و خبر فعالیت می‌کنم و در این مدت با پایگاه‌های خبری معتبر مانند صبح کیش و باشگاه خبرنگاران جوان همکاری داشته‌ام. علاقه‌ اصلی من پوشش رویدادهای مهم کیش و روایت واقعیت‌های این جزیره از نگاه دوربین و قلم خودم است.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند.