پرش به محتوای اصلی
پایگاه خبری تحلیلی جزیره کیش

برگزاری دیدار دوستانه تیم فوتبال پنج نفره ایران با روسیه

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، جواد فلفلی افزود: با توجه به توقف فعالیت تیم فوتبال پنج نفره در ۲ سال گذشته، فدراسیون جهانی از تمام کشور‌های عضو درخواست کرده که با برگزاری دیدار‌های دوستانه با کشور‌های همجوار دوباره فعالیت این رشته در سطح جهان آغاز شود.

وی گفت: بر همین اساس و به پیشنهاد تیم روسیه قرار است در اواخر اردیبهشت ۲ دیدار دوستانه با بازیکنان این تیم در جزیره کیش برگزار کنیم.

مربی تیم ملی فوتبال پنج نفره ایران با اشاره به برگزاری اردوی تیم فوتبال پنج نفره از امروز در شیراز گفت: اولین اردوی تیم ملی فوتبال پنج نفره با حضور سیزده بازیکن، سه دروازه بان و چهار مربی پس از دو سال دوری از تمرینات در شیراز آغاز می‌شود و تا ده اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

وی گفت: در این اردو وضعیت بازیکنان را از نظر آمادگی بدنی، روانی و فنی مورد ارزیابی قرار خواهیم داد و بهترین‌ها برای رقابت در برابر تیم روسیه انتخاب خواهند شد.

فلفلی زمان اردوی بعدی تیم فوتبال پنج نفره را ۲۰ اردیبهشت در کیش عنوان کرد و افزود: بعد از پایان نخستین اردو در شیراز، بهترین و آماده‌ترین بازیکنان به اردوی دوم که از ۲۰ اردیبهشت در کیش برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.

دیدگاه‌ها (0)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *