رئیس مرکز بهداشت کیش از جمع آوری و معدوم کردن بیش از سه هزار و دویست کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در کیش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش،اسدالله احمدی با اشاره به تشدید بازرسی‌های بهداشت محیط از مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، گفت: بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی و غیر بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز مهمترین دلیل تشدید بازرسی‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: متصدیان و شاغلان مراکز عرضه‌کننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

احمدی افزود: رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل باید در صنوف مختلف توجه شود.

رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: ساکنان و گردشگران هرگونه تخلف در حوزه سلامت محیط و کار را به سامانه ۱۹۰ و یا شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ اعلام کنند و بازرسان بهداشت محیط در سریعترین زمان از محل بازدید و با افراد متخلف برخورد خواهد شد.

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.